Vinduer bør udskiftes af en professionel glarmester

21 juli 2020 Lotte Hindsberg

Mange tror at det med at udskifte vinduer er noget de sagtens selv kan gøre uden de store problemer, men der er flere gode årsager til at få en uddannet og professionel glarmester til at udføre opgaven. Ikke alene kan du risikere at komme til skade på glasset, men du kan også komme til at sætte vinduet forkert i.

Det kan derfor falde ud og folk kan komme til skade, men holdbarheden kan også blive mindskes og du får ikke isoleret så godt, som du ellers kunne have gjort med nye vinduer. Det kan f.eks. gøres af en glarmester i Esbjerg. 

Få råd og vejledning

Udover at vinduerne bliver sat korrekt i er der flere andre fordele ved at benytte sig af en glarmester. I kan få råd til hvilke vinduer i med fordel kan vælge. Han kan også komme med gode forslag og inspiration til nye og måske andre typer vinduer. Samtidig kan han give jer gode råd til hvordan i bedst kan vedligeholde ikke alene vinduerne, men også jeres bolig.

Det ironiske er at jo bedre vores boliger bliver isoleret jo større risiko er der for at få fugt og skimmelsvamp. Derfor er det vigtigt at få luftet godt og grundigt ud flere gange om dagen. Det er ikke nok blot at åbne et enkelt vindue lidt på klem. Der skal være gennemtræk i hele huset i mindst 5-10 min., mindst 2 gange om dagen. 

Det er også en god ide at lade dørene indtil soveværelserne stående åbne om morgenen, så luften kan blive udskiftet og nattens fugt kan forsvinde fra værelset.

Mht. vinduerne er det vigtigt med jævne mellemrum at undersøge dem og udskifte fugerne, hvis de viser tegn på at der er kommet revner i. Det er noget du selv kan, men ellers kan du få din glarmester til at gøre det.

Flere Nyheder