Ret op på skader efter oversvømelse med en gulvafhøvling i Sabro

13 maj 2019 Astrid Pedersen
Ret op på skader efter oversvømelse med en gulvafhøvling i Sabro

Det er altid så ærgerligt, når det før så smukke, ensartede og strålende trægulv slår sig på grund af en vandskade. Store og massive mængder væde kan udrette alvorlige skader på selv det mest velholdte trægulv. Når først fugten er trængt ind i træværkets fibre, vil den få disse til at udvide sig – og de planker, brædder eller parketter, som udgør dit trægulv, vil dermed svulme op.

Dette afstedkommer buler, dybe revner, og – i værste fald – forskydninger af lamellerne, hvilket kan føre til svære skævheder eller store niveau forskelle i det før så jævne gulv. Når sådanne skader opstår, kan det være virkelig fristende at brække gulvet op og anlægge et nyt trægulv, eller dække træværket til med en anden form for gulvbelægning – for eksempel epoxy, beton eller cement – blot for at få overfladen jævn og ensartet igen.

Giv trægulvet en chance mere med en professionel gulvafhøvling

Men det er faktisk synd – især når det efter al sandsynlighed kan lade sig gøre at få trægulvet til at fremstå flot igen. Alt, hvad der kræves, er en grundig og effektiv gulvafhøvling, som kan fjerne de værste revner, buler og misfarvninger, og samtidig udligne eventuelle niveau forskelle. Ved en gulvafhøvling fjernes nemlig helt op til fem millimeter af træværkets overflade – og dette er som oftest tilstrækkeligt til at gøre gulvet jævnt igen.

Hvem kan hjælpe mig med en gulvafhøvling?

Som tommelfingerregel bør du aldrig selv kaste dig ud i den slidsomme opgave, det er at udføre en gulvafhøvling. Du kan risikere at anrette yderligere skader på gulvet – og så er det ikke sikkert, at det nogen sinde bliver pænt igen. Med en professionel gulvmand til hjælp er du derimod sikker på at få et flot og holdbart resultat. Du kan finde ham, og få et tilbud på en gulvafhøvling, på gkservice.dk

Flere Nyheder