Flyttefirma i Nordsjælland – find det online

19 juli 2020 Astrid Pedersen

Står du for at skulle flytte fra en bolig til en anden – og er antallet af dine ejendele vokset betragteligt siden sidst? Så bør du kontakte et professionelt flyttefirma.

Hvor finder jeg et kompetent flyttefirma i Nordsjælland?

Skal du flytte fra din bolig i et af de nordsjællandske områder omkring Frederikssund, Hillerød, Helsingør, Frederiksværk, Hundested, Helsinge, Fredensborg, Allerød, Birkerød, Hørsholm, Virum eller Charlottenlund kan du trygt kontakte Nordflyt Flytteforretning.

Nordflyt Flytteforretning har igennem ere end tyve år flyttet glade og tilfredse familier, par og enkelt personer samt erhvervs virksomheder fra Nordsjælland og til andre landsdele – eller internt i det smukke og naturskønne Nordsjælland.

Med Nordflyt Flytteforretning får du et flyttefirma som har tænkt på det hele. Nordflyt Flytteforretning tilbyder udlån, udlejning eller salg af diverse nyttige effekter i forbindelse med flytning. Det kan for eksempel dreje sig om emballage – flyttekasser, pakketape, boble plast, glas indsatser og lignende – eller hele garderober til sikker og skånsom transport af tøj.

Foruden at flytte dine ejendele sikkert fra A til B tilbyder Nordflyt Flytteforretning tryg og forsvarlig opbevaring af effekter som ikke skal med i det nye hjem. Nordflyt Flytteforretning råder nemlig over opvarmede, klimastyrede og videoovervågede lokaler i et godkendt lager hotel. Her kan dine møbler og dit øvrige interiør opbevares sikkert i tempererede lokaler.

Nordflyt Flytteforretning består af dygtige og erfarne flyttefolk som ved at flytning er en tillids sag og derfor til hver en tid vil behandle dine ejendele med den største omhu og respekt. Nordflyt Flytteforretning besidder de mest moderne og rummelige køretøjer til et hvert behov og det helt rette udstyr til flytning af alle typer indbo – selv det mest vanskeligt håndterbare som for eksempel tunge musik instrumenter eller antikke møbler.

Du kan læse mere, og få et tilbud på flytning ved Nordflyt Flytteforretning, på hjemmesiden nordflyt.dk

Flere Nyheder