Find god hjælp til termisk sprøjtning

10 maj 2020 Cecilie Mortensen

Der er alle gode grunde til at alliere sig med gode samarbejdspartnere, når man har maskiner, der skal være godt kørende. Det kan nemlig blive utrolig ubelejligt, hvis en maskine ikke vil fungere, som den skal. Det gælder både for virksomheden, som har forskellige produktionsanlæg, som skal være kørende i mange timer dagligt. Og det gælder for virksomheden, som bruger maskiner til at klare arbejde mere effektivt flere gange om ugen. 

Hvis man har en maskine, som sætter ude af drift, så kan det skyldes, at en enkelt eller flere sliddele skal udskiftes. Og en af måderne man kan gøre dette på er gennem termisk sprøjtning. Med termisk sprøjtning er mange ind og arbejde med sliddele, hvor man opvarmer metalpulver, som efterfølgende sprøjtes på den sliddel, man ønsker. Herefter skal man slibe op sliddelen med diamantsten. Og allerede nu har man en fornemmelse af, at det kræver det helt rette firma til opgaven. Derfor kan det også godt svare sig, at man finder en god samarbejdspartner, som kan hjælpe med opgaven. På den måde ved man også altid, hvem man kan kontakte, når det bliver nødvendigt. 

Fordele ved termisk sprøjtning

En af de helt store fordele ved termisk sprøjtning er, at man kan forlænge levetiden på den sliddel, der har siddet i maskinen. Det betyder også, at man kan holde en høj produktion, da sliddelen nu endnu bedre kan udføre dens arbejde. Generelt så er det også altid en fordel, når enkelte dele af en maskine kan holde til en del slid. Det kender man måske også, hvis man er bilejer. For selv en lille fejlmelding i motoren kan betyde, at den skal på værkstedet og repareres. 

Når man skal have hjælp til termisk sprøjtning, så er der gode muligheder for at få hjælp. Det kan man bl.a. finde her, når den skal laves termisk sprøjtning

Flere Nyheder