Få mere glæde af din terrasse

29 januar 2020 Lotte Hindsberg
Få mere glæde af din terrasse

Noget de fleste i Danmark er vilde med er at sidde på en terrasse om sommeren og nyde sommeren. Desværre er vejrguderne ikke altid med os og det kan nemt blive til langt færre dage, end man ellers ville have haft tid og lyst til. Derfor kan det være en god ide at overveje at få en overdækket terrasse. Enten hele terrassen eller en del af den. Det kan også være at man kan bygge en ny nr. 2 terrasse et andet sted i haven og lade den være overdækket. Der er masser af inspiration at hente på https://www.kun-terrasser.dk/overdaekket-traeterrasse

Det svære valg

Hvis du vælger at få lavet en overdækket terrasse. Det kan være på en eksisterende terrasse eller en helt ny, er der mange ting der skal overvejes og valg der skal tages. Her kan det være en god ide at spørge en erfaren tømmer til råds. Igennem hans erfaring vil han kunne komme med forslag til materiale valg, hvordan skal den konstrueres, så terrassen passer til huset og i får mest mulig glæde ud af terrassen. Det kan også være forslag som at i som overdække får en sejldug, som i kan tage af og på, alt efter hvordan vejret er.  

Husk at vedligeholde

Ligegyldig hvilken form for terrasse i har, træ eller fliseterrasse, er det vigtigt at den bliver vedligeholdt. Derved kan i forlænge terrassen alder. Sæt tid af en gang om året. Gerne sidst på sommeren og gennemgå den. Er der løse søm eller skuer. Trænger et par af pladerne til at blive udskiftet eller vil en ordentlig rengøring med efterfølgende maling være det allerbedste. Husk det må ikke have regnet, hvis du vælger at fjerne gammel maling og give terrassen en ny omgang. Vær forsigtig med at højtryksspule, da det kan ødelægge træet eller fjerne det øverste lag på fliserne.

Flere Nyheder