Du giver ikke op med det her vikarbureau

10 juni 2022 Anders Lundtang Hansen

advertorial

Det kan ganske enkelt være din plan, at du er ved et vikarbureau, fordi du gerne vil finde et sted, hvor du kan blive fastansat.

Egentlig lå det ikke i kortene, at det var noget, som du gerne ville, men du kan godt se, at du dårligt bliver indkaldt til en jobsamtale for tiden, og hvis du endelig gør, så hører du ikke nærmere.

Derfor har du erfaret fra andre, at det kan betale sig at blive vikar, for der er mange, der har fået en fod ind på en arbejdsplads, hvor stedet indså, at de ikke kunne undvære en, så de blev ansat.

Du er overtalt og kan også se, at det er en måde, man stadig kan arbejde, så man ikke bare sidder derhjemme og bliver lad.

Og den plan afviger du ikke fra, for du skal finde et fast arbejde og have en fast indkomst, for selvom du egentlig ikke har noget at klage over ved at være vikar, så er det ikke en arbejdsform, som der passer dig.

vikarbureau

Vikarbureauet skal være din vej til fast arbejde – basta!

(Hvis du ikke lige er bekendt med et konkret vikarbureau, så kan vi da nævne https://dkvikarservice.dk/ .)

Du får da også vikararbejde, og du gør dit for at se, om ikke du kan blive fastansat.

I starten går det bare ikke så godt, for du oplever ikke, at du bliver kaldt tilbage til stedet for at arbejde hos dem igen som vikar.

Da det så endelig sker, at du hører fra dem igen, så sker det bare igen, igen, at de bare vil bruge dig som vikar.

Så du må skrue bissen på på den pæne måde ved virkelig at insistere på, at de da må kunne se snart, at de ikke kan undvære dig, og du nok skal være værdifuld for arbejdspladsen hele tiden.

Flere Nyheder