Bør en gulvsliber i Ikast se på gulvet forud for arbejdet?

12 februar 2020 Anders Lundtang Hansen
Bør en gulvsliber i Ikast se på gulvet forud for arbejdet?

Der er nogle gulvafslibere, der foretrækker at komme ud at kigge på et givent gulv af træ, inden det skal slibes ned, og det kan der være flere årsager til, og det kan sagtens tænkes, at sådan en gulvsliber er den type, der bor eller holder til i Kolding.

Hovedforklaringen er nok, at vedkommende gerne selv vil se og mærke på gulvet, hvordan tilstanden er ved det, for ofte kan en kunde nok næppe forklare fyldestgørende, hvordan gulvet ser ud og mærkes, om det så er over telefon eller mail.

Mennesker forklarer ting på forskellige måder, og man kan i hvert fald nok næppe forvente, at den gængse kunde ved, hvilke termer en gulvafsliber oftest bruger og benytter sig af til at beskrive gulvet, hvorfor vedkommende nok gerne selv vil ud at se det.

Så kan kunden måske sende billeder af gulvet, men desværre ser man tit, at man forsøger at sende et glansbillede af gulvet, selvom billederne netop skal bruges til at vise, hvad der skal gøres ved gulvet, og billederne kun bliver brugt internt – man forskønner dem simpelthen for meget.

Andre gulvafslibere yder også den ydelse at komme ud, så man kan få sat ansigt på den person, der skal komme ud senere og lave opgaven, da det ofte er markant nemmere at få styr på den slags, når man står ansigt til ansigt, end når man kommunikere forskudt eller over telefonen.

Men atter er der også de gulvafslibere, som skal se gulvet simpelthen for at kunne give et prisslag på, hvad det vil komme til at koste for kunden at få det lavet.

Man kan simpelthen ikke sige det med sikkerhed forud, selvom man kan sjusse sig frem til den slags, baseret på tidligere opgaver og lignende tilfælde.

Men to gulve er aldrig ens, så nogle gange bliver det foretrukket at se på gulvet selv.

Flere Nyheder